DIDN`T MAKE IT!

Jag klarade det inte, jag blev också magsjuk. Vid halv 4 imorse var det dags för mig.  Har iofs inte spytt nånting så det är ju skönt. Men jag känner mig helt slut i kroppen.. Helt död typ. Feber har jag också.. Stackars mig.

Wille fick åka till Farmor och Farfar. Han har det bättre där idag än vad han har här. För hemma här orkar vi knappt göra nånting. Slut båda två.

Nej, soffan kallar igen!

ILLA.

Nu mår jag illa också. Jag hoppas verkligen jag klarar mig från magsjuka. Jag tror att jag mår illa för att Fredde nu har blivit magsjuk. Jag vill verkligen inte. BLÄÄÄ!

SKITKVÄLL!

Vilken jäkla kväll! =/
Wille vägrar somna, Fredde har blivit magsjuk.
Jaha.. kul.. Icke!

Kul helg liksom. Jag tror jag dör.

NADA.

Jag har inte fått NÅGONTING gjort idag. Har aldrig hittat den här motivationen riktigt. Det enda jag har gjort idag är att dragit upp persiennen i vårt sovrum. Men när Fredde kommer hem skall jag nog se till att få lite gjort tror jag minsann!

RÄTT HÅLL?

Wille har inte kräkts något sen igår runt 15.30. Jätteskönt.
Han bajsade vid 16.30 ungefär igår och har inte bajsat nå mer förrän nu, för typ 1 timme sen.
Magen är fortfarande inte bra, men jag tror nog att han börjar bli bättre nu, han är jättemycket piggare, leker och har sig! Så nog är det påväg åt rätt håll iallafall.

Jag däremot har ont i halsen och känner mig täppt i näsan.

Planerna för idag är diska, tvätta, torktumla, dammsuga och våttorka golven.
Det är mina planer hade jag tänkt.


GÅR DET BRA ELLER DÅLIGT?

Wille har fått vätskeersättning hela eftermiddagen och det har han fått behålla. Skönt! Nu har han precis fått majsvälling, så vi får se hur det går, om han får behålla den eller inte. Hoppas natten kommer gå bra också. Tycker så synd om honom!

Jag har iallafall varit hemifrån i drygt en timme. Var på Friskis och Svettis! Skönt! Nu har jag även köpt ett terminskort så nu jäklar! =) Peppad är jag och ska så förbli!


MAGSJUKA.

Wille är magsjuk. Bajsade mycket igår, lite lösare än vanligt men ingen större fara liksom.
Han sov nu vid 10.. hörde att han vaknade.. gick in.. då har HELA frukosten kommit upp.. på kudden, täcket, snuttefilten, lakanet, tröjan, byxorna, håret.. det var bara att slänga ner Wille i badet och bada honom.. Dra ur alla sängkläderna och kasta in i tvätten.. Tar upp Wille från badet, klär på honom..hinner ut i hallen.. ja, där spyr han igen. Hallmattan, mig, han själv.. Det är synd om honom..

Det värsta utav allt är att jag inte klarar av sånt här. Jag fixar inte spyor. Visst fixar jag en bebiskräka.. men jag klarar inte det här hulkandet osv.. jag fixar det inte.

Nora, jag hoppas du och Neo klarade sig iallafall! Linda och Alicia också!

SLUT.

Jag känner mig helt död i kroppen och i huvudet. Jag vill sova i 24 timmar till tror jag. Är helt slut.. Måste vara tågresan osv som gjort att jag känner mig död. Det är skönt att vara hemma iallafall, Wille blev superglad när vi kom hem igår. Skrattade, kröp runt på golvet och var jätteglad. Skönt för honom att komma hem till sina leksaker och sitt barnanpassade hem så han kan ställa sig upp och krypa runt vart han vill utan att ha en mamma efter honom som säger ajaj hela tiden. Sötnos!

Det var riktigt kul att träffa
Nora iallafall och Neo och se hur de bor och har det =) Sen var det också såklart kul att träffa Millan och Alex .

Nej, om man ska ta och ge Wille gröt nu och sen får vi se vad som händer idag!

HEMMA.

Vi har kommit hem från Uddevalla nu!
Var riktigt roligt att träffa Nora! Har verkligen saknat henne.


Jag är alldeles för trött för att skriva någonting nu, men nu vet ni att vi är hemma iallafall!


UDDEVALLA, HERE I COME!

Tidig morgon idag. Klockan ringde klockan 5. Gissa vem som för ovanlighetens skull sov jättebra då ? Jo, Wille. Så himla typiskt!!

Allt är packat och nu ska jag bara skriva bloggen, käka frukost, borsta håret.. Sen ska vi gå ut till bilen så ska fredde köra upp mig till stationen där jag ska träffa Linda och Alicia! Nice nice!

Som jag har längtat efter denna dag! Jösses! Det ska bli skitkul att få träffa Nora och Neo!!!

Nu hörs vi inte förrän imorgonkväll eller kanske på torsdag!

Men pappa, nu vet du att jag är vaken! :)

ÖPPNA FÖRSKOLAN!

Nu drar vi mot öppna förskolan! Nice! Var riktigt längesen vi var där!

SKÖNT!

Nu ligger den tredje tvätten i tvättmaskinen och den andra tvätten i torktumlaren. Skönt att ha tvättat allt såhär på förmiddagen! Då behöver man inte tänka på det sen!

Jag har ätit frukost, Wille har sovit, diskmaskinen är igång och ja, det känns rätt fräscht här hemma nu! Dammsuga skulle jag kunna göra, även torka golven, men jag får vänta med att torka golven tills Wille sover igen. Får se om det kanske blir ikväll eller om jag skiter i det över huvudtaget! =P

SOVA?

Godmorgon!
Idag är jag inte alls pigg och inte blir jag piggare utav att titta ut heller. Kolsvart ju!
Jag längtar tills sommaren då det är lite ljusare faktiskt!

Igårkväll precis när jag skulle gå och sova så skulle jag bara putta upp dörren till Willes rum, sagt och gjort.. Sekunden senare är det någon som gnäller och är vaken. Varför har han börjat bli så? Han var vaken i drygt 1 timme och nöjde sig inte förrän Fredde låg och sov tillsammans med honom. Så Fredde fick sova i gästsängen inne i Willes rum inatt. Jag fick den stora sängen helt för mig själv, vilket iofs var ganska skönt, men jag hoppas Wille verkligen inte har gjort detta till en vana nu.

Idag blir det iallafall Öppna förskolan med Sabina och Mille! Har inte träffat Mille på evigheter. Ska bli roligt!

IKEA

dagen igår var helt okej, trots att den började åt helt fel håll. Men kvällen igår var inte rolig. Jag och Fredde tänkte gå och lägga oss och då vaknar Wille vid 00.. och Wille inte somna om igen förrän 02. Tröttsamt! Sen vaknade han vid 06 igen.  Inge roligt alls.

Nåväl, nu är vi alla vakna och ska åka till IKEA. Ska köpa glödlampor, kolla efter en fönsterlampa till vårt sovrum sen ska vi köpa lite barnsäkerhetsgrejer.

FEL SIDA!

Jag har vaknat på fel sida idag tror jag. Jag är på dåligt humör och det är inte min dag. Wille hade lekt med toarullshållaren medans jag duschade och när jag skulle ut ur badrummet sen så såg jag inte den och ja, jag snubblar på den och slår i mina tår, jag trodde jag hade brytit dem. Mina nysminkade ögon förstördes då det gjorde så ont så jag grinade. Det var bara att tvätta bort sminket och göra om. Tårna gör inte lika ont längre, men det känns att jag har slagit i dem.

Nåväl, nu har Wille precis fått lunch så nu ska vi trotsa regnvädret och gå ut till bilen och åka till jakan. Måste köpa nässpray och sen ska vi kolla efter en kontroll till freddes xbox.

Japp. Det är vad som händer idag!

HANDLA.

Nu har Wille fått gröt och jag ska alldeles strax klä på honom ytterkläder, sen ska vi gå ut och vänta på parkeringen tills fredde kommer. Vi ska åka och storhandla. Wille har varit världens gnällspik på eftermiddagen, mitt tålamod existerar typ inte längre. Tur att fredde slutar snart!

AWARD!


jag har fått denna fina award från Millan och Alex!
SUPERSTORT TACK!

Reglerna för awarden är enkla:

jag som mottagit awarden, lägger upp den på min egen blogg och länkar till bloggen jag fått den från.
 i min tur delar jag den vidare till alla mammabloggar som jag tycker förtjänar den.

lämnar såklart ett meddelande inne hos dom, om att de har fått den..

det är med stor ära jag ger vidare denna award till:

ALLA MAMMOR SOM KÄNNER SIG VÄRDA DEN!


SKÖNT!

Vi är hemma igen efter en skön promenad på en timme! Wille sov hela vägen och jag lyssnade på bra musik i ipoden! Nu ska Wille snart få lunch sen tror jag att han ska sova lite, för han verkar inte ha sovit klart riktigt, det märks på humöret!

Ikväll ska vi storhandla! Det behövs, typ tomt i kylskåpet, skafferiet och ja. det behövs påfyllning!

PROMENIX!

Nu ska jag klä på mig och Wille och sen ska vi ge oss ut på en promenad! =)

NONO.

Det var nog inte magsjuka. Idag mår jag hur bra som helst. Inga konstigheter i magen eller illamående eller så. Skönt! Det måste typ ha varit fläskfilén dagen innan eller nåt..

Ska ta mig ut på en promenad idag har jag tänkt eftersom jag aldrig var och tränade igår. Det ska bli skönt! Lyssna på musik och bara gå i sina egna tankar! Hur skönt som helst!

Nu ska jag äta frukost och få min son på lite bättre humör!

DEN STORA FRÅGAN.

hmm. vet fortfarande inte om jag är magsjuk eller ej. Magen är skitskum men samtidigt så om jag hade varit magsjuk så borde jag behövt springa massa fler ggr på toa än vad jag har gjort. Har "bara" gått 4 ggr idag. Och ja, men som sagt, magen är skum.. illa mår jag, men det kan ju vara för att jag kanske tror att jag är magsjuk. Jobbigt att inte veta. Vi får väl se hur natten blir. Har iallafall köpt handsprit.. vill inte smitta nån annan!

SÅ ÄR DET.

Jag passade på att dammsuga när jag kände mig på g. Det var nog bra gjort, för nu sitter jag här med typ må-illa-attacker, de kommer och det går. Än så länge har jag inte behövt kräkas. Hoppas att jag inte behöver det heller.  Jag tänker då inte bli sjuk nu, vilken dag som helst.. EFTER 28 januari kan jag bli sjuk, det bryr jag mig inte om.

Jag SKA till Uddevalla, så ere bara!


MAGSJUK?

Hmm. vet inte om jag är magsjuk eller är på g att få magsjuka. Är knasig i magen! =/ Jag hoppas verkligen inte att det är magsjuka och är de det så vill jag ha det NU och inte typ imorrn. Vi ska ju för fan till Uddevalla på tisdag! Jag har längtat i flera månader efter detta! Blir jag sjuk, då jävlar asså!

Måste ju förövrigt berätta att jag sov innan 21.15 igår. Och fick sova till 07.30 med ett avbrott vid 04.45 då jag fick jätteont i magen och mådde illa och var tvungen att gå på toa.

SÅJA.

Det gick nog bra igår, vi får se vad de tycker. En 20-timmars tjänst som ställföreträdande butikschef är det dem söker. Så vi får väl se. De skulle höra av sig senast den 30/1.

Nåväl, idag har jag helt sjuk träningsvärk, jag kan knappt röra på mig, hur ska jag kunna träna ikväll? Det kommer aldrig gå. Jag vill, men jag kan knappt skriva här på tangenterna.. så ont har jag.

LIDL.

Nu ska vi gå!
arbetsintervju på Lidl!

TACK!

Tack för alla peppande kommentarer! Mer såna! =)

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen, sen ska Wille få mat, sen kanske vi ska börja bege oss mot mammas jobb och sen ska jag gå till Lidl! Måste komma ihåg att köpa blöjor också när jag är där!

TRÄNINGSVÄRK?

Trodde jag skulle vakna upp idag med VÄRLDENS träningsvärk, men icke. Har bara lite träningsvärk lite här och där. Men jag kan ju leva som en normal människa iallafall! =) Hur bra har jag inte sovit inatt då? Åh, nu blev jag ännu mer peppad till att fortsätta! =)

Idag blir Wille 9 månader. Idag har han levt lika länge utanför magen som innanför. Ja, typ. Iofs kom han i v. 38+4 men men. Ni förstår vad jag menar iallafall! =)

Idag ska jag också på arbetsintervju på Lidl. Får väl se hur det går! Spännande!

FRISKIS OCH SVETTIS!

Nu har jag varit på mitt första friskis och svettis-pass ever! Så härligt det känns såhär efteråt! Det här tänker jag fortsätta med. Jag känner mig fortfarande grymt peppad. Och det var himla skönt att få svettas och veta att man gjorde nå bra för sin kropp! Peppad till max! Mamma mia-pass på torsdag. Olika värdar och bara låtar från mamma mia!

STRÅLANDE!

Jag känner mig på strålande humör idag! Peppad till max, vill helst ha kväll nu!
Funderar på om jag ska gå ut och gå litegrann idag, men vädret ute är ju inte det bästa, slask. blä!
Nåja, vi får se hur jag gör. Skulle iofs behöva en vattenflaska till ikväll.. Nåja, vi får se.


pappa-bappa-babba-pappa. Hela dagen igår och det verkar som att det blir det jag får lyssna på idag också! =)
Dock slutar Wille säga pappa så fort fredde är hemma. haha. konstig prick det där!

GREAT!

Inatt har Wille sovit riktigt bra.. till klockan 5, då gick fredde in och gav han nappen.. då somnade han om en timme sötnosen! =)

Jag är så himla peppad för ikväll! Det känns så jäkla bra! Äntligen har jag fått tummen ur.. ÄNTLIGEN!

FRISKIS OCH SVETTIS!

imorgon är en stor dag! jag har bestämt mig för att börja på friskis och svettis! Det behöver jag verkligen! Jag kommer känna mig grymt stolt över mig själv imorgonkväll, det vill jag lova! Ska bli så jäkla härligt! Jag vill verkligen gå ner i vikt nu!

Nu ska vi gå och lägga oss!

GAH!

idag har jag inte fått mycket gjort då jag har haft en väldigt trött klängapa hängandes brevid mig. Ja, man blir lite trött såna här dagar.. Nej, usch och ut på promenad så fort fredde kommer hem, sen hem och bada prinsen och sen ska någon få gå och lägga sig tidigt ikväll. För nu är jag trött på att vara mamma för idag.. faktiskt. så är det!

INTE MYCKET.

Wille sover för andra gången idag och har snart sovit i två timmar.
Jag har pratat med Bina och inte gjort så mycket mer..
Ska alldeles strax slänga in en tvätt i maskinen.. Sen ska jag väl fixa lunch till Wille..

Någon gång under dagen ska vi även gå till konsum och köpa sallad.
Det är våra planer för dagen! Bus och lek skall också hinnas med såklart!

DRÖMHUS!

Wille har sovit bra inatt, bara vaknat en enda gång. Så förkylningen är nog på väg att gå över! Skönt!

Jag har hittat mitt drömhus!
GE MIG!!
Mitt drömhus!
Och kolla på allt som ingår!!
Helt galet!


Nej, nu ska jag ta tempen på wille, ev. ge honom en alvedon och försöka få honom att sova lite!

LÄGGDAGS.

För en gångs skull ska vi gå och lägga oss tidigt! Jag har duschat och nu ska jag hoppa ner i sängen tillsammans med fredde. Lär bli att vi glor på tv ett tag..

Natti natti

GALEN.

Wille är jättetrött, men har ingen ro i kroppen alls. Ligger och vrider och vänder på sig. Till slut somnar han i famnen på en och när man lägger ner honom så vaknar han direkt. Så himla jobbigt. Man blir ju knäpp tillslut.

Ikväll blir det tacopaj till middag! Smarrigt värre!

Lite senare ska jag bannemej äta chips och dip, är sjukt sugen! Gissa om jag kommer sakna colan till det, men icke. Jag får dricka loka, lättdryck eller  vatten!

FEBER.

Wille har fortfarande feber. 38,4 låg den på nyss när jag tog den. Han hostar som en galning och nyser lika mycket som han hostar. Stackarn. Igårkväll fick jag sätta honom i vagnen för att han skulle kunna sova. Då sov han riktigt bra..När han fick sitta upp och sova. Sötnosen!

Nu ska vi åka och inhandla alvedon samt kolla om det finns nån hostdämpande medicin till prinsen. Men först ska jag hoppa in i duschen och Wille ska få käk!

LILLA WILLE ELLER VAR DET WILMA?

Wille fick dessa kläder i julklapp utav freddes mammas faster. Jättesöta, men NÅÅÅGOT tjejiga. Fredde höll på att DÖ när han såg dem.. och när fredde inte var hemma så passade jag och hans syster på att sätta i en rosett i håret på honom och ta kort. Vi hade SJUUUUUUUUUKT roligt! Något taskigt kanske, men vi hade kul! Och Wille tyckte också det var kul! Så gott folk, om jag och fredde får en tjej i framtiden kommer hon se ut såhär!


INTE BRA.

Vi har varit hos svärföräldrarna och käkat middag! Hur gott som helst. Wille däremot har inte varit så pigg och glad. Han har haft feber och varit inte alls på humör. Stackarn.. Han har varit orolig i kroppen och inte kunnat slappna av nå vidare. När vi kom hem så bytte vi till pyjamas och försökte få honom att sova, men det gick inte..
Fick hjälpa honom att bajsa lite med hjälp utav termometern, sen fick han välling och han kunde inte slappna av och sova för det.. Tog in vagnen i vardagsrummet och la i honom.. då somnade han.. Min lilla prins!

Han har haft feber idag också. 38,5. Tur att det här kom nu och inte om lite drygt om en vecka. För då ska vi till
Nora!


LUNCH.

jag har inte kunnat komma in på min blogg förrän nu!
Wille sov till 04.30 imorse iallafall, det var ju ett framsteg jämfört med natten till igår.
Idag är han dock mycket mer förkyld än innan. Han nyser och har sig. Han hostar mer också, men hostan är inte lika torr som förut iallafall!

Har gjort lunch till Wille och Fredde precis. Blodpudding med lingonsylt och fredde fick bacon till också. Det gillades. Jag funderar på om jag ska ta med mig min familj ut på en promenad. Det är ju kanonväder ju! Solen skiner! =)

Lite senare ska vi hem till mamma/svärmor/farmor, pappa/svärfar/farfar och syster/svägerska/faster! Vi ska alltså hem till Freddes familj! Käka middag, spela lite spel.. ha mysigt bara!

SLEEP.

Nu ska jag gå och lägga mig, det skulle jag gjort för längesen egentligen.
Med tanke på att natten lär vara ett helvete igen.

Godnatt!

UTMÄRKELSE!



"Thowe - Willes snälla goa mamma"

Tack
Sandra!

Och jag har i uppgift att nominera 8 stycken.

Nora - Världens finaste tjej, världens bästa tjej med världens finaste Neo!

Sara - Mamma till sötaste Jonah! Supertrevlig tjej som alltid har svar på frågor!

Millan - Supersöt tjej som är mamma till otroligt söta Alex. 

Kristina - Mamma till Tove! Bra namnval där! Go tjej som alltid har goda råd att ge!

Emilie -  Trevlig tjej som är mamma till söta Wilhelm!

Ida - Mamma till Ossian. Trevlig tjej som på dagarna matar djuren, hämtar ved och tar hand om sin son!

Sabina - Otroligt söt och omtänksam brutta, även mamma till Willes bästa polare Milton!! Hur hade mammaledigheten varit om inte du fanns?

Veronica - Glad och otroligt lätt att ha att göra med. Mamma till fina Alexander!
 

UTMANAD IGEN.

Jag fick en ny utmaning, denna gång av Sara

Regler:
1. Länka till den som taggat dig
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3. Tagga fem personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar,
     så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

1. Jag är sjukligt rädd för stackmyror.
2. Jag kan bubbla med ögonen. Dvs göra så att det bubblar i ögonvrån.
3. Jag har blivit misstagen för att vara en kille som heter Thore!
4. Har aldrig tidigare upplevt så stark kärlek som jag gör till Wille.
5. Jag kan inte dricka cider 7,0%. Då spyr jag. Spelar ingen roll om jag bara dricker en.
6. Jag tycker att Cristiano Ronaldo är typ den hetaste personen som gått i ett par skor.
7. Älskar färgen metallicblå!


Jag skickar denna till:

Nora

Karro

Nathalie

Kristina

Ida

Millan

UTMANAD.

Jag blev utmanad av Emilie

4 av mina favoritprogram på TV
♥ Miami Ink
♥ Gränsbevakarna
♥ Cops
♥ Prisonbreak

4 saker jag gjorde igår
♥ Var på banken
♥ Spelade spigo
♥ Lagade mat
♥ Fixade ny hållare till bygeln på barnvagnen

4 saker som jag ser fram emot
♥ Sommaren
♥ Willes 1årsdag
♥ Åka ner till Uddevalla 27/1 och träffa Nora!
♥ Börja jobba

4 av mina favoritrestauranger
♥ Pig and Whistle (söder)
♥  McDonalds ;)
♥ Mamma och pappa
♥ Freddes mamma och pappa

4 saker på min önskelista
♥ Miljoners miljoner
♥ En utlandsresa
♥ Ett till barn i framtiden
♥ Ett schysst jobb, nära hem, bra arbetstider, sjukt bra lön!

Jag lämnar vidare utmaningen till:

Nora

Karro

Nathalie

Kristina

Ida

Millan/Alex

HEADACHE!

satan i gatan.. jäävlar vilken huvudvärk jag har. Har precis tagit 2 ibumetin och jag hoppas det blir bättre.. och vet ni vad? Jag sitter och avnjuter en kall burkcola.. i min ensamhet.. bara surret från diskmaskinen hörs. hur underbart är inte det?

Jag tycker iallafall att det är guldvärt iallafall, mina pojkar sover fortfarande...sötnosar. Men jag tippar på att Wille vaknar om inte alltför lång tid.

Och förresten.. tack för alla hållda tummar idag! :)

WÄY!

Det gick bra på babyproffsen. Hon hade bara helgtjänst att erbjuda, men hon skulle ta tag i det när öppningen utav butiken och så var färdig. Men hon skulle höra av sig och hon lät positiv. Så det var ju bra. =) Men jag ska inte ropa hej än.
Jag tänker iallafall gå på Lidls intervju på onsdag, det kan alltid vara bra att gå dit iallafall.
Jag vill bara att ett heltidsjobb ska dyka upp framför mig, här och nu.. och jag vill att de ska kunna hålla det åt mig i två månader så fredde hinner säga till om pappaledighet och jag hinner säga upp mig på stadium. Men det lär ju inte hända. Usch.. känner mig mer och mer stressad. Blä!

Jag har en djävulsk huvudvärk, Wille och Fredde ligger och sover och jag känner för att städa, men jag vill inte dra igång dammsugaren så att jag riskerar att väcka dem båda.

Spännande.

Natten blev en bajsnatt. varken jag är fredde har sovit speciellt mycket inatt. Fredde har dock sovit minst. Han är tillochmed hemma från jobbet idag då han har världens huvudvärk. Jag har också världens huvudvärk.

Men nu ska vi käka frukost och sen ska vi till barkarby. Spännande!
Sen när vi kommer hem så ska fredde gå och sova så han får sova lite mer iallafall.

Håll alla era tummar nu!

OOH NO!

Jag känner att det här kommer bli natten från helvetet. Wille somnade runt 20.30. Han har vaknat var 10e minut sen dess. Stackarn.. det bara rosslar i bröstet och halsen på honom. När han hostar så typ låter det som sju svåra år.. Stackarn. Han har iallafall fått en alvedon och nu ligger han med Fredde och sover i vår säng. Jag tror minsann han får sova inne hos oss inatt, det kommer bli ett helvete för den som vaknar av att han vaknar och springa fram och tillbaks mellan våra två rum. Stackarn! Så ja, det lär inte bli mycket sömn inatt för oss iallafall.

Jag längtar tills imorrn, jag längtar till att höra vad butikschefen säger!

JOBB?

Mötet hos banken gick sådär. Nåväl.. skit i det.
Innan banken hade vi lite tid över så vi gick in på babyproffsen i veddesta.
De hade utförsäljning 50% på allt.. De ska öppna en ny butik i barkarby istället. Nåväl, vi gick in dit för att fråga om en sak till barnvagnen och fick prata med en gubbe (som sen visade sig vara butikschefens svärfar) och så  sa jag såhär: Nu ska jag vara fräck och fråga, men behöver ni folk?
Osv.. fick säga vad jag hade jobbat med innan och så.. lämna nummer och namn.

Precis när vi har kommit hem efter att ha handlat lite grejer till middagen på coop så ringer det på min mobil.. Det var butikschefen för babyproffsen.. hon undrade om jag kunde komma dit omgående så hon fick prata lite och se mig osv.. Men jag sa att vi precis kommit hem osv.. men imorgon?

Så imorgon ska jag till babyproffsen i barkarby och visa upp mig och prata med butikschefen.. Det värsta är bara att jag inte alls tänkte på att Wille är sjuk =/ Vill inte dra ut honom alltför mycket. Men fredde skulle kolla om han kunde gå tidigare imorgon.. Alltså ha lunch tidigare då kan han skjutsa mig dit och då behöver inte Wille vara ute och vistas bland folk heller så.

Jag hoppas verkligen på detta, det är iofs ett helgjobb, men det skulle förändra hela vår situation rent ekonomiskt. Jag hoppas verkligen! Hoppas ni också?


GÅGÅGÅ.

Nu är prinsen vaken. Jag ska ta och koka vatten som jag ska ha med mig sen, Wille lär bli hungrig när vi är på banken. Sen ska vi klä på oss och gå till konsum en sväng innan Fredde kommer och hämtar oss!

Japp!

STACKARN.

Wille sover fortfarande. Trots att jag duschat samt satt på en tvättmaskin vägg i vägg. Och de håller på med en badrumsrenovering här nedanför, de bankar och har sig. Stackarn! Ska tempa honom igen nu när han vaknar..

Jag ska plocka i och ur diskmaskinen nu iallafall, får vi se om prinsen vaknar utav det! Sen ska han ha mat!

SJUK.

Wille är sjuk. Han har feber, är förkyld och hostar! Stackarn. Nu ligger han och sover och jag käkar frukost och glor runt lite på nätet.

Idag ska vi till banken och prata om våra lån.. Fredde kommer och hämtar mig och Wille runt 14. Sen blire hem och bara ta det lugnt.

NY DAG!

Idag vaknade Wille vid 07.20 (han hade redan varit vaken en gång mellan 03-05). Iallafall så gick jag och hämtade honom då i hans rum så tog jag in honom till vårt sovrum.. jag och Wille låg och mös i 1 timme. Jättemysigt!
Han har fått hosta stackarn och blivit riktigt förkyld! Han har nog med all sannolikhet fått det som jag har nu. Massa förkylning och hosta. Stackarn!
Någonting som var mindre mysigt var att när jag satte ner Wille på golvet när vi skulle gå upp och jag skulle klä på mig så kräks han, det var inte lite heller och det bara rann ut ur munnen på honom.. Stackarn!
Hoppas inte att det var något tecken på magsjuka bara, Sabina, Mille och Jocke har och har haft magsjuka. Blää!
Jag vill inte ha det!

Nåväl, nu ska Wille få gröt så han är nöjd sen.

GODNATT!

Nu blir det godnatt! Ska orka upp imorgon också!
Natti natti!

VEM?!

Vem vill jävlas med mig?!
Någon har gått in på en annan tjejs blogg här på blogg.se, en blogg som jag ALDRIG tidigare besökt och kommenterat ett utav hennes inlägg och utgett sig för att vara jag, med mitt namn samt min bloggadress som avsändare..

VEM FAN GÖR NÅT SÅNT?!

TREVLIG LUNCH!

Nu har vi kommit hem igen!
Var riktigt trevlig att käka lunch med tjejerna!
Maria hade en timmes lunch, en timme går alldeles för fort! =/
Så när hon gick tillbaks till jobbet gick jag och Jennifer till Coolkids.
Kollade lite, Jennifer handlade.
Sen var det meningen att jag skulle gå hem och Jennifer åka hem.
Men vi stod och pratade och helt plötsligt var klockan 15, då kunde jag lika gärna vänta 30 minuter på att Fredde slutade så kunde han hämta oss. Sagt och gjort! Jennifer och jag promenerade runt i K-ängen till 15.45 då Fredde kom!

Nu har jag ont i huvudet och känner mig inte alls på humör för nånting =/ Men ikväll ska vi gå över till Freddes f.d arbetskamrat! Säga hej och kolla hur de har de osv..


Men tack Maria och Jennifer för den trevliga lunchen. Den gjorde min dag!

DAGENS ORDSPRÅK!

Dagens ordspråk som står här brevid idag stämmer verkligen..
"Den som inga barn har, vet inte vad äkta kärlek är".. Så sant som det är sagt!

Nu ska jag ta på Wille ytterkläderna sen ska vi gå!

DET MESTA ÄR GJORT!

Då är det bara Wille som ska matas, vagnen ska bäras ner och vi ska gå till bussen och vi har 40 minuter på oss! Nice! =)

Åh, jag ser verkligen framemot den här lunchen! Ska bli himla kul!

MYCKET SKA GÖRAS.

Wille sover och jag ska börja göra allt i ordning. Måste väcka Wille om senast 40 minuter.. Annars blir det tajt med matning, påklädning osv.

Jag måste:
Packa skötväskan
Duscha
Klä på mig
Väcka Wille
Ge Wille lunch
Klä på Wille
Ta på ytterkläder
Bära ner vagnen
Gå till bussen

Så, det är lika bra att jag sätter igång!

HALVT UTVILAD.

Godmorgon!
Igår gick vi och la oss tidigt, det var hur skönt som helst. Vi sov kl. 22.. Det var längesen det inträffade sist!
Känner mig halvt utvilad, inte helt dock, då skulle jag nog behövt sova till 10 eller något. Men jag har sovit sjukt bra och drömt en massa.

Idag är jag peppad. Idag ska vi träffa Jennifer och Maria! =) Skitkul!

Förresten, Linnea.. jag är lite sugen på att börja på f&s jag också.. var det bra igår?

BLÅST!

Det blev ingen promenad till Coop. Men vi gick till Lidl och hem iallafall. Det är iallafall en promenad. Blåste sjukt mycket bara så det var inte speciellt skönt att vara ute och gå. Jag håller på att laga mat, ugnspannkaka blir det idag!
Jag längtar tills imorgon, då ska jag och Wille åka upp till centrum och käka lunch med Maria och Jennifer! Jennifer ska snart föda. Hon är beräknad till den 22a.. Spännande!

Det var längesedan jag träffade nån utav dem! Kul kul!

INTERVJU!

Idag ringde de från Lidl och jag ska gå på en gruppintervju nästa onsdag. =) Nice!
Skulle va skönt med ett litet extrajobb sådär under mammaledigheten, sen kan man alltid hoppas att det leder till en tjänst.

Nu sitter jag och väntar på att Fredde kommer hem, sen ska vi gå till coopan!

Nej, nu måste jag ta Wille för nu är han vaken hör jag!

HEMMA.

Idag blir det en hemmadag för mig och Wille. Ska försöka tvätta så mycket som möjligt hade jag tänkt. Sen när Fredde slutar så blir det till att bege sig ut på en promenix.. Kanske ska vi gå till coop idag? Det vore bra!

Nu har Wille sovit i 1½ timme, jag skulle behöva gå och slänga in en tvätt till i maskinen och slänga in det som ligger i maskinen i torktumlaren och det ska jag göra nu också, så nu lär han vakna!

UTOMLANDS.

jag drömmer om en utlandsresa tillsammans med min älskade fredde och min älskade son! Det skulle vara så underbart, thailand eller kanske venezuela eller kanske portugal bara. Jag önskar verkligen att det vore så.. men icke, inte än på ett tag iallafall!

men jag vill, vill, vill. Tyvärr kan man inte få allt man vill.

Min älskade.


bästa vän <3
jag saknar dig nåt så enormt mycket.

Men snart så.. Nu har nedräkningen börjat på riktigt.
14 dagar kvar!

INGEN ROLIG NATT!

Inatt har inte Wille varit rolig! Han vaknade vid 3 och var vaken till 5. Jag beundrar Fredrik, som varje natt tar Wille. För jag hör honom inte, jag vaknar inte. Vi har verkligen försökt, men det går inte. Jag vaknar inte. Nåväl, ja och klockan 5 var det ingen idé för fredde att gå och lägga sig igen för han skulle börja jobba 1½ timme senare. Stackarn! Vi får gå och lägga oss tidigt idag.

Jag och Fredde har slutat dricka läsk förresten. Ja, det är värsta stora grejen. Så mycket läsk vi har druckit och under så lång tid dessutom. Sen har vi kommit överens om att börja gå ut och promenera varje dag när Fredde kommer hem. 30-60 minuter. Mja, det kommer bli nice!

Nu måste jag ge Wille gröt. Annars kommer han inte vara speciellt glad på mig längre, vi har börjat med havregrynsgröt till honom förresten. Han är skeptisk till det eller han vill inte ha det om han inte får lite fruktpuré eller färsk frukt i den. haha. sötnosen!

Nej, Gröt vare!

KÄRLEK.

Vi har inte ätit någon middag än. Varken jag eller Fredde känner någon hunger. Men vi är sugna på något..
Och något, ja, det kan ju t.ex vara kärleksmumsen jag precis har bakat =) hihi

Wille sover, nu ska jag krypa upp med Fredde i soffan och äta kärleksmums! <3

NY DESIGN.

Vad tycker ni om min fina design?
Jag är otroligt nöjd!

Tack så mycket!
www.pinkwinter.blogg.se


Stackars Mille hade en halsinfektion så vi fick aldrig träffa honom idag, däremot var Veronica här med Alexander och Sabina kom hit också. =) mys!


ÄNTLIGEN!

Idag har jag sån mensvärk att jag inte vill vara med längre. Det bästa vore ju att ut och röra på sig, får se om det blir så.
Veronica är på väg hit iallafall, vi får se om vi får träffa Bina och Mille idag. Bina hade känslan att Mille hade ont i halsen så hon skulle ringa BVC. Så vi får väl se.. Jag hoppas vi kan ses. Det var sjukt längesen vi träffade Veronica och Alex också. Kommer inte ens ihåg när det var, men det var ju säkert 1½ månad sen. Så sjukt, så lång tid får det inte gå!

Nej fan, nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen!

NY DESIGN PÅ G!

Snart, snart kommer jag få en ny design! =)

Imorgon ska vi äntligen träffa Sabina och Mille! Åh! Jag och Wille har ju nästan längtat ihjäl oss efter er!
Typ en månad sedan vi träffades.. såhär lång tid får det ju bara inte gå! :(

VÅFFLOR!

Nu har vi gjort grahamsbullar och nu håller vi på att göra våfflor. Både jag och Fredde blev supersugna på våfflor.. Sagt och gjort! =) Wille har även fått äta sin första våffla. Dock varken med sylt eller grädde.. Han fick den som den var och han var minst sagt nöjd! Sötnosen!

Jag älskar mina två killar tills det nästan gör ont!

BRÖD.

Nu har vi varit och slängt lite skräp som bara stått och tagit plats. Idag händer inte så mycket, det blir till att baka lite bröd samt laga lite mat senare.

Kanske ska försöka dammsugga litegrann och städa lite också.

SLÄNGA SKRÄP!

Idag har vi bara planerat att åka till kretsloppscentralen och dumpa lite skit. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på idag!

Det återstår att se.

SIGTUNA!

Vi åkte till Sigtuna istället och gick runt en liten stund. Det är så mysigt i Sigtuna. Dit ska vi åka i vår och sommar också. Ta med lite picknick och bara mysa! =)

Nåväl, vi har kommit hem från min mamma och pappa nu! Käkade som sagt tacos och spelade kort. Riktigt trevligt!

Nu ere körslaget som gäller!

Wille har förresten den 7e tanden på g nu, en hörntand.. en sån där "vampyris" ;) hihi

BLÄ!

Jag har lyckats övertala fredde om att åka till Solna. Däremot så lyckades jag leta fram på 3´s hemsida att det kostar 499:- i självrisk.. Hm.. det har vi inte råd med just nu. Jag får helt enkelt vänta tills i slutet av månaden.

Ikväll blir det middag hos min mamma och pappa!


ÖVERTALA?

Det blev Fläskfilé med klyftpotatis till middag. Gott gott!
Nu sitter jag här och fryser som en gris och ska alldeles strax göra fredde sällskap under täcket i sovrummet.
Jag längtar till att gå och lägga mig på dagarna.. sen blir jag jättesugen på att gå och lägga mig vid 20-tiden. Men det är på tok för tidigt för mig att lägga mig och sen tappar jag lusten helt till att gå och sova. Hmm. Konstigt!

Nåväl, imorgon händer nog inte så mycket. Ska tvätta lite, kanske försöka få med mig Fredde till Solna eller nåt för att lämna in min mobil på lagning.. Den är helt sjuk.. Mottagningen försvinner när jag pratar med folk och det enda som hjälper då är att stänga av den för att sedan sätta på den igen, då kan man prata i typ 3 minuter till och sen blir det samma sak. Hur dum som helst! =/
Nåväl, vi får se om jag lyckas med övertalningen!

Det blir iallafall middag hemma hos mamma och pappa imorgon! De ska för en gångs skull käka tacos och då var jag snabb och passade på att fråga om de ville ha middagsgäster ;) hihi

Nej, borsta tänderna och hoppa ner under täcket!

HOME.

Nu är vi hemma igen! Var på ICA MAXI i sumpan/solna.
Nu väntar jag på att fredde ska komma hem så vi kan bestämma vad som ska ätas till middag och sedan börja med den. Jag är sjukt hungrig!

Återkommer kanske lite senare!

BESTÄMT MIG!

Nej, jag bestämde mig precis!
Nu går jag över till den här på heltid!
Japp, det gör jag!

Så får det bli!
Så alla ni som följt mig på den gamla får följa mig här istället!

Trött på metrobloggen.

Vilken skitblogg metrobloggen är.
Ändå tycker jag om den för mycket för att gå till den här på heltid!

Idag väntar vi på att mamma ska sluta jobba och sen ska hon hämta oss och vi ska åka och handla.
Det är vad som händer idag!