v.28

Ny vecka i graviditeten.
Har väl inte hänt något speciellt denna vecka mer än att jag var ledig igår och mådde så illa hela dagen.
Lillkillen i magen var inte snäll heller, han buffade, sparkade och flyttade runt ordentligt igår, tror att det även var därför jag mådde illa, kände mig nästan lite åksjuk =/ blää.

När fredde slutade åkte vi till Pc-City och lämnade in vår bärbara dator, den har kraschat och det kan ju vara skönt att ha en bärbar dator igen sen när bebisen kommer. Då kan man ju ligga kvar i sängen och slappa =)
Efter Pc-City drog vi till kista en sväng, kollade i lite affärer, men hittade INGENTING att köpa. Käkade kebab och sen åkte vi hem och gick och la oss direkt.

Idag har jag jobbat heldag, är jävligt trött och ska käka middag närsomhelst. Glo på Roomservice, sen blire en dusch och sen sängen för att sova.

LÅT DET BLI SISTA APRIL NU!
jag vill ha min bebis och snutta och pussa på!

Over and out

V.27

Idag går jag in i vecka 27. Var hos barnmorskan igår. Tog blodprover för att kolla sockret samt järnvärde.
Båda var strålande =) Blodtrycket var också bättre än vad det var sist, men det är fortfarande för lågt. Fick lyssna på lillens hjärta också. 148 slag/min. =) mys!
Vaknar i stort sett varje natt nu av att han sparkar, det är jobbigt för när han sparkar riktigt hårt så vaknar man ju, men samtidigt är det så mysigt! =) Idag ere jobb som gäller. Ska snart hoppa ner i plurret, tänkte jag.
Imorgon ska jag jobba och sen ska jag till farbror doktorn, ska försöka få till en sjukskrivning för min rygg pallar inte mer. Har så sjukt ont i ryggen när jag jobbar och när jag har jobbat. Jag känner mig som en gammal kärring.
Men som sagt, vi får la se vad farbror doktorn säger.

Over and out!

NU vet vi! :)

Nu vet vi vad vår lilla älskling där inne har för kön! =)
Det var ett väldigt kämpandes för att få reda på det. Hon fick hålla på i 10 minuter för att ens försöka få en liten hint, men icke. Bebis hade foten precis för könet. Hur mycket hon än buffade och försökte få bort bebis så gick det inte. Till slut kom en annan tjej in och skulle försöka, även det utan framgång. De skickade iväg oss på promenad för att köpa cola. Gick och köpte cola och drack lite. Sen fick jag hoppa upp på britsen där igen och då ville HAN visa snoppen direkt! =) Jag och Fredde väntar alltså en liten son. Känner mig lite förvånad då jag hela tiden trott att det var en tjej därinne, men icke! Men lika glad är jag för det! Huvudsaken är att han mådde bra! Han vägde 771 gram.

Detta är en av mina lyckligaste dagar! <3

v.25

Idag går man in i vecka 25 och nu är det bara 15 veckor kvar tills bebis är här. förhoppningsvis iaf :)
Jag jobbade i helgen, gick dock hem i söndags för jag hade ont i halsen och ont i huvudet, var hemma även i måndags, var ledig igår och mådde faktiskt bra, förutom att jag är förkyld. Och idag när man vaknar har man ont i halsen igen =/ Jaja, idag ska jag iaf jobba, orkar inte vara hemma längre. Igår åkte jag och fredde till Coop i bromma och handlade, sen åkte vi hem och gjorde köttfärssås och pasta och efterrätt också :) Hemmagjord fruktsallad, helt sjukt gott! Så det har jag även ätit till frukost! *mmmm*

Ja, om 6 dagar får vi se vårt mirakel igen och även få det inspelat på dvd. =)
Sen får vi ju även veta vad du är för något, pojke eller flicka :)

jag tror stenhårt på en liten tjej, men vi får la se..

Over and out!

V.24

Gick in i vecka 24 igår och magen blir rundare och rundare.. =)
Bebisen sparkar hårdare och hårdare och jag ska försöka filma magen när den sparkar. För man ser så tydligt utanpå när den gör det, mysigt! :)

Ska försöka få in en film


Bebis var inte speciellt samarbetsvillig när kameran väl kom fram..
Men 17 sekunder in i filmen ser man en spark från bebis!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=86vOFl5tpoI