v.12

imorgon går man in i vecka 12. Veckorna går helt sanslöst fort och jag hinner knappt med. Jobbar i helgen, egentligen vill jag bara vara ledig, långledig, jag är trött, jag är egentligen för trött för att ens pallra mig upp på mornarna. Jag vill bara sova, sova tills jag vaknar..Men man måste jobba för att tjäna pengar och vem vill inte tjäna pengar? Nej, det här har varit en lång dag och nu ska jag sova! Godnatt Svenska folket!!

v.11

Har gått in i vecka 11 och jag mår bra. Nu börjar man se lite mage när jag ligger ner..Mysigt!
Ska till vårdcentralen idag och lämna blod, eftersom KS har tappat bort mitt blod som jag lämnade för 2 veckor sen. De har så jobbigt att hitta nåt bra kärl så de lär väl få sticka mig på handen idag också.
Sen efter VC ska jag hem till pappa och umgås lite..eller iaf ligga på soffan. hihi..


v.10

Jo, nu är man i vecka 10 :)
Inskrivningen på MVC gick bra. Barnmorskan verkar jättesnäll och trevlig så det här kommer nog gå bra. Pratade litegrann och fick ta blodprov för att kolla järnvärdet och sockervärdet och både värderna var jättebra! Så det var ju kanoners! Fick även lämna lite blod som skulle på analys för att se vad man har för blodgrupp osv.. =) Fick hem ett brev från KS häromdagen och har fått tid för ultraljud också, hihi, 19 november ska vi dit och få se lilla pyret! Gud, vad jag längtar!!

Idag har jag varit ledig och har inte gjort NÅGONTING annat än å suttit i soffan med datorn i knät och bara lodat runt på nätet, jag är så uttråkad så att det är äckligt.. HAHA, har fått känna på dessa graviditetshormoner också, dvs humörsvängningar. Fredde kom nämnligen hem på lunchen, vi käkade och han satt brevid mig i soffan i typ 5 minuter innan det var dags för honom att åka tillbaks till jobbet.. Och jag börjar störtböla, haha, jag kunde inte sluta heller utan tårarna bara sprutade även fast jag inte ville grina.. haha, helt sjukt! :) Det är väl bara att börja vänja sig antar jag.

Snart kommer fredde hem och då ska vi åka till Ikea med hans pappa och byta en hyllgrej som blev helt fel sist vi var där och handlade.

JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG!!

c",)

Dags att uppdatera litegrann. Visst hade jag öroninflammation, fick pencillin som jag fick äta i fem dagar och bättre blev det. Nu mår jag hur bra som helst.

Idag ska vi på inskrivning hos MVC. Ja, jag är gravid! :) Är i vecka 9 vad jag har räknat ut iallafall. Mysigt. Jag, fredde och pyret. Nu ska vi bli en familj. :) Gud vad jag längtar. Hoppas allt går bra de här 3 sista osäkra veckorna bara.

Hemma igen.

Ja, då var vi hemma igen efter en vecka i Turkiet.
Vi har haft det bra, strålande sol, 37-45 grader varmt hela veckan, kristallklart vatten..
Det har varit jätteskönt att bara komma hemifrån, det var nog det vi behövde.. =)
Jag brände mig första dagen och flagnar på bröstet så att jag t.o.m blöder =/
inte speciellt skönt, men det går väl över..

Jag har fått så ont i mitt vänstra öra, det gör så sjukt ont, kan inte ligga på vänster sida och det gör t.o.m ont om jag blinkar hårt med vänster öga.. helt galet! ska försöka få en tid till vårdcentralen imorgon!!