DENNA FINNS EJ LÄNGRE!!

Ny blogg.. Finare design där fakltiskt.


www.metrobloggen.se/thowe

tack och hej!

Jomenvisst.

Jag kan fan inte sova länge på morgonen längre. Jag vaknar runt 4-5. Går upp och kissar och går och lägger mig igen. Sen vaknar jag vid 7-8 och är jättepigg och kan inte somna om. Idag gick jag iaf upp och lät fredde ligga kvar och sova. Han behöver det :)

Har kastat in en maskin med tvätt, skrivit matsedel samt inköpslista.
Vi har börjat med matsedel här hemma. Mycket bra, för då kan man planera allting lite bättre.
 Samt att man behöver inte handla vaaaarje dag som vi har gjort förut.
Utan nu handlar vi det vi behöver till veckan och sen kanske vi behöver handla lite mjölk och så nångång ibland. Plus att jag kan ha maten färdig när fredde kommer hem från jobbet =)

Igår var vi (jag,fredde,freddes syster,mamma,pappa + några vänner till familjen) på Footloose på intiman. Den var bra, det var den. Dock så ska det alltid vara så hög volym på såna där grejer,
så man hör inte riktigt vad de sjunger =/ Efter footloose åkte vi hem till freddes föräldrar.
Åt tacopaj och sen åkte vi hem. Fredde kollade på Roma-Milan på tv och jag kröp ner i ett varmt bad och somnade. Fredde kom in och väckte mig, då gick jag in i sovrummet och kollade klart på melodifestivalen.
Sen var det pang-bom och godnatt för mig.

Wille var förresten helt vild i magen igår, tyckte nästan synd om honom.
Antar att han levde om så mycket för att det var så hög musik på footloose. Lilla gubben kanske blev livrädd där inne =/ Idag bökar han och stökar lite. Men det är ju bara mysigt! =)
Nu är det faktiskt inte lång tid kvar. På onsdag är det bara 5 veckor kvar! :O
 Som vi längtar efter honom!!!!


Veckans matsedel ser för övrigt ut såhär:

Måndag:
Baconröra, Pasta, Majs

Tisdag:
Hamburgare med bröd, sallad

Onsdag:
Ugnspannkaka med sylt och rårivna morötter

Torsdag:
Partajkyckling med en smarrig grönsallad

Fredag:
Fläskfilé i bearnaisessås, pommes och sallad

Lördag:
Har inte bestämt än

Söndag:
Har inte bestämt än.

städa.

Tycker inte jag gör något annat än att städa. Hmm..
Well, jag börjar få panik för att det är grejer överallt här hemma. Så alldeles strax ska jag sätta igång och börja städa.

Fick ju skenor igår som jag ska ha när jag sover. Gick jättebra inatt, vaknade en gång av att handen började domna litegrann, men då spände jag bara om skenan och sen var det bra igen :) Så det kommer bli super!
Både jag och fredde är lediga i helgen, skönt! :)

Imorgon ska vi på Footloose med freddes familj + några andra. Ska bli kul att komma ut lite.
Nej, fan. jag har inget vettigt att säga idag känner jag.

hejhopp!

early morning.

Ja, idag blev det en tidig uppgång vid sisådär 06.20. Då kom fredde in och väckte mig, då skulle han åka till jobbet.
jag själv gick upp och tog ett varmt bad och läste lite i en gravidtidning. Nu sitter jag här iklädd en handduk och ska snart börja klä på mig för att sedan göra frukost. Ska ta halv 8 bussen till stationen och sen tåget till Kungsängen. Ska träffa en arbetsterapuet (resveration för felstavning.haha) och förhoppningsvis få skenor till armar och händer som jag ska ha på mig då jag sover. Det som händer när jag sover är att mina armar och händer domnar bort och gör skitont, vilket det även har börjat att göra resten utav dagarna nu också. Så jag får hoppas på skenor och att det blir bättre. I värsta fall kan man behöva opereras, men det får vi hoppas att jag slipper. Anyway, efter det tänkte jag åka till jobbet och käka lite frukost kanske och sen skriva på mitt kontrakt. Sen ska jag hem och kanske göra något vettigt här hemma, såsom att städa lite kanske?

Igår gjorde jag INGENTING på hela dagen. Jo, runt kvart över tre. Då ställde jag mig och bakade kokostoppar som vi sen fryste in för att ha om vi får besök sen när Wille har kommit =)

Blubb, nej, nu måste jag lägga på ett kål om jag ska hinna! Tjoooflöjt!

Föräldrautbildning.

Japp. Imorse 8-11 var jag och fredde på en föräldrautbildning.
Pratade om förlossningen,smärtlindring, fick se en film också.
Var väl sådär halvroligt, men jag tror att det kan va bra att ha gått på en sån där utbildning iaf.
Ska dit nästa tisdag också. Samma tid.

Igår var vi på Magnus Betnér. Han är rolig. =) Vi fick skratta lite iaf och det kändes bra.
Usch, idag är jag så trött så trött.

Sist jag var hos barnmorskan hade jag +1 äggvita i urinen. Lämnade ett urinprov idag också för att se om det hade blivit bättre och det hade det, ingen äggvita i urinen. Blodtrycket var bra också. Men jag har fått så svullna fötter och händer. Samt att när jag sover så domnar händerna/armarna bort. Så jag ska få skenor till handlederna som jag ska ha på mig när jag sover. Sen ska jag börja gå på lite tätare kontroller för att kolla urinen samt blodtrycket så att vi har koll på att jag inte åker på havandeskapsförgiftning.

Min foglossning blir värre och värre. Ibland gör det så ont så jag vet knappt hur jag ska gå eller ens ta mig upp ur sängen. Det är hemskt. =/ Tänk er att nån har slagit med en hammare och krossat blygdbenet. Hmm. Mja, så känns det ungefär! Nej, usch och fy! Wille, du får se till att komma ut snart! Vi längtar ju efter dig också!

helgen är snart över.

Helgen är snart över, vart tog den vägen?
Den försvann ifrån oss för fort.

Igår jobbade fredde och efter det åkte vi till Solna. Gick bland annat till AIK-shopen. Wille fick 2 nappar. Sen gick vi runt litegrann i solna centrum. Därefter åkte vi till OK och städade ur bilen litegrann, dvs dammsög osv. Fredde satte även i sina toningar till rutorna. Det blev bra, mycket bra!
Sen åkte vi hem till min mamma och pappa och spelade bingolotto och käkade pizza. Sen pallade vi inge mer och åkte hem och tittade lite smått på melodifestivalen. Sen var det natti natti.

Idag åkte vi först till jakan, skulle fixa en grej på jobbet, gick runt lite i centrum. Typ Lindex, Kappahl, HM och broder jakob bland annat. Sen åkte vi till IKEA där vi mötte upp min mamma, så gick vi runt lite där. Vi köpte en skärbräda i trä och 2 glasskålar att ha tvättmedel i. Men resan tog inte slut där, efter IKEA åkte vi till Coop Forum i Vinsta och handlade. Jag och fredde har nämnligen infört matsedel =) Mycket enklare, för då kan jag laga mat och slippa fundera på vad vi ska äta osv.. och sen behöver man inte handla var och varannan dag hela tiden, mja, möjligtvis typ mjölk och så.. Så nu har vi handlat grejer till allt vi ska äta i veckan..Sen efter Coop åkte vi hem, jag slängde ihop en sockerkaka och sen började vi laga mat. Det blev hemmagjord lasange. Det var helt seriöst bland den godaste lasangen jag någonsin ätit och GRYMT mycket blev det också. =) Så nu har vi matlådor minsann..

Imorgon jobbar fredde och jag ska se till att baka nåt smarrigt att frysa in så det bara är att plocka ut sen när Wille har kommit och om vi får något besök =) Kokostoppar kanske?

Sen ska vi dvs. Jag, fredde och linnea in till stan och Chinateatern och kolla/lyssna på Magnus Betnér. =) Ska bli skoj, vi ska väl ta oss något att äta där inne i stan nånstans också..

Nej, nu ska jag snart hoppa ner under täcket i sängen och titta på tv.
Over and out!

städa.

Japp, idag blir det en riktig städdag!
Pyssla, fixa och dona.

Funderar på om jag kanske ska ta och börja tvätta Willes alla kläder. Det är ju bra om de är tvättade en gång innan han kommer även fast de är nya. Mja, får se hur jag gör. Om jag orkar göra det idag eller om jag tar det någon annan dag. Måste förresten köpa en flaskborste. Kanske är bröstpump också. Sen salvor och sånt som kan vara bra att ha tills han kommer. Måste tvätta hans sängkläder också. Åh herregud vad jag längtar tills hans kommer.
Jag vet inte riktigt om jag har fattat att jag ska bli mamma. Alltså, det är klart jag har fattat, men har jag verkligen fattat det på riktigt? Jag ska ta hand om den här lilla parveln hela livet, iallafall tills han blir myndig. Knasigt! =) Blir ju nervös då jag bara tänker på det. Tänk dig själv. Wille är 14-15, kommer hem efter första fyllan. Tror att vi inte ska märka något, konfronterar honom och man blir kallad kärringjävel. HAHA! ojoj! =)
Nåväl, först ska han ju titta ut och växa upp osv. Så det är ju ett tag kvar tills han är 14-15.

Jag trodde att jag skulle ha jättetråkigt av att bara gå hemma. Men det är rätt skönt faktiskt. Jag kan pyssla lite, städa lite, plocka lite. Göra som jag själv vill utan att behöva stressa. Ska bara ta mig i kragen och komma igång med promenader, har lovat mig själv att gå på promenad varje dag. Minst 20 minuter. Men det har inte blivit av än. Men JAG ska. Det är bara bra för min kropp, både ryggen och för foglossningen.

Nej, nu måste jag sätta igång med städningen! =)
tjoflöjt!

v.33

Då är med hemma med havandeskapspenning, skönt! =)
Har även fått en fast anställning efter schabbel med mitt kontrakt osv. (orkar inte dra historien). Men jag är glad, mycket glad!

Var hos barnmorskan i tisdags och jag hade äggvita i urinen, hon skulle skicka iväg mitt kiss på en urinodling för att se vad de säger. Kanske urinvägsinfektion på g?
Blodtrycket var kanon och likaså Willes hjärtslag. 144 slag/min.
Han ligger med huvudet neråt, men har inte fixerat sig ännu så han kan fortfarande göra kullerbyttor där inne =)
Järnvärdet var i stort sett det som inte var bra, så jag ska börja äta tabletter. Niferex.
Tog de två första igår och jag fick jätteont i magen utav dem, gick och la mig i sängen och blev då även illamående, trodde jag skulle kräkas, men jag somnade och idag mår jag fortfarande illa, så jag vågar inte riktigt ta flera utav dem =/

Wille levde rövare imorse och jag tog tillfället i akt att filma med digitalkameran =)
Har ingenstans att lägga upp filmen =/ så jag vet inte hur ni ska kunna se den.. Nån som har något förslag?

SÅDÄR! :)
http://www.tubeit.se/view_video.php?viewkey=a8781a9a652a31baf3c6


städat.

Gick upp 7 imorse för att hålla Linnea sällskap, hon skulle åka och jobba. Käkade frukost med henne och sen gick hon. Då gick jag tillbaks till sängen och satt framför dator och tittade på vasaloppet samtidigt. Sen blev jag så trött, så jag somnade i 50 minuter. Sen var det dags för det roliga. Såg förjävligt ut här hemma och jag tänkte att jag skulle överraska fredde när han kommer hem idag. Så nu har jag städat HELA lägenheten, har tillochmed gjort rent ugnen. Det behövdes kan jag ju säga. Men shit va svettig jag är nu =/ Och jag har ont i hela magen, antar att det är sammandragningar eftersom min kropp har fått jobba. Usch och fy. Måste ta och lugna ner lilla Wille i magen nu samt coola ner mig själv och det ska jag göra med en iskall dusch. Sen bär det av till min syster för att fira henne. =)

Over and out!

Lördag.

Japp, igår jobbade jag min sista dag =) Känns skönt!
Nu kommer jag vara hemma och gå och pyssla och dona tills lilla Wille kommer.

Fredde är på kick-off med jobbet lördag-söndag så jag har lånat hit hans syster =)
Vi har precis spelat bingolotto och ska snart glo på melodifestivalen.
Men jag är trött och ska nog lägga mig ner i soffan snart och titta!

Imorgon ska jag, mamma och pappa till min syster och fira henne. Hon fyller år på måndag egentligen..

Well well, nej, nu blir tack och adjö!