myspys!

Ledig idag, jobbade i helgen och igår.
Öroninflammationen har gått över till det andra örat nu och ont gör det.
Men jag är som sagt ledig idag, så det är bara att vila upp sig och samla krafter.

Annars händer det väl inte speciellt mycket.. Ingenting faktiskt..

Puss på´re

=(

Ja, nu har det hänt igen! =/ jag har gått och blivit sjuk!
Kände av det redan för några dagar sen, och inatt har jag typ inte sovit något alls, har haft ont!
Jag gick till läkaren och jovisst, du har : Öroninflammation, Hörselgångsinflammation och hörselgångseksem.
Är hemma idag, för att vila..Som sagt, sov ju knappt något inatt!

Igår jobbad jag, sen åkte jag till barkarby och mötte min syster.
Gick in på babyland. Min otroligt snälla och söta syster köpte spjälsäng med tillbehör och två skötväskor till oss! <3
Kanske lite tidigt, men det är bra.. Då behöver man inte stressa sen heller :)
Vi gick in på lindex också och jag kunde inte hålla mig, köpte en liten bamse-body i strl 56. Så söööt!

Imorgon går jag in i vecka 16 förresten, veckorna går rätt fort nu och nu kan man nästan börja skymta lite mage! =) myyyys!

image8

v.15.

Tiden går fort, men alldeles för sakta iaf. haha.
jag är gått in i vecka 15 nu och nu har jag t.o.m börjat drömma om bebisar!

Drömde natten till igår att vi fick en liten pojke, så himla söt och jag var så glad för att han hade fått min näsa och inte freddes. =) ååh, jag längtar verkligen! Fredde längtar också, han säger det hela tiden.
Magen börjar växa iaf även fast andra kanske inte kan se det, men jag känner mig typ svullen HEEELA tiden och nog blir magen lite rundare iaf.

Barnvagn har vi nu också, det blev freddes morbrors vagn. Eller ja, den de hade till deras barn. 1000:- och vagnen är fräsch!

well... over and out!

oh yes!

Gårdagen var en riktig fitt-dag om jag får uttrycka mig så. Personalmöte på morgonen, gick upp halv 7 och mådde illa bara för att det var för tidigt för mig att gå upp, går till bussen, är 30 sek från att missa tåget, kommer till jakan, några från barkarby står utanför dörren och vill komma in.. hmmpf.. vad fan gör ni här? Vi ska ha personalmöte med er..eeh jaha? okej.. Går in.. Sätter oss ner och får beskedet att Stadium i Jakan ska stängas ner.. WHAAAAT?! Lägg av, inte mitt jobb!! jag vill inte.. Jaja, nu ska de kolla på vilka i jakan och barkarby som jobbat längst och de som har jobbat längst får börja/stanna kvar i barkarby. sweet, men jag tror inte jag är någon utav dem. Mycket kan ju iofs hända, jag ska vara mammaledig och grejs först.. så.. ja..
Anyway, åker hem.. sitter vid datorn ett tag, sen går jag till vårdcentralen..

Läkaren: ja, du hade problem med ryggen..
Jag: Ja. precis
Läkaren: ja, och vad vill du att jag ska göra åt det?
Jag: Ja, jag skulle vilja ha en röntgen för mitt bäcken.
Läkaren: Det kan du ju glömma.
Jag: jaha? okeeeej.
Läkaren: Ja, Var du inte gravid?
Jag: Jooo?
Läkaren: Ja, då kan du glömma röntgen för man röntgar inte gravida.
Jag: Nehe, men jag ringde barnmorskan igår och frågade om dem kunde hjälpa mig och hon sa att jag skulle ringa hit för att få en tid för röntgen.
Läkaren: Jaha, men nu röntgar man ju inte gravida. Men du är välkommen om problemet kvarstår efter förlossningen.
Jag: jaha okej, men vad ska jag göra då? jag har ju så ont ibland så att jag inte vet vart jag ska ta vägen...
Läkaren: Mmmm. Tar du någonting för värken?
Jag: Nej.
Läkaren: Nej, det finns ju inte så mycket man kan ta som gravid.. *bläddrar i medicinboken* nej, alvedon.
Jag: Ja, men jag tänker ju inte sitta och ta en alvedon var 8e timme bara för att jag har ont i ryggen.
Läkaren: Hade du varit hos sjukgymnasten och vad sa sjukgymnasten till dig?
Jag: ja, att jag skulle köpa en pilatesboll och göra övningar med den.
Läkaren: Jaha, det har jag aldrig hört talas om.
Jag: Nej och dessutom ville hon också ha en röntgen på mig, för hon kunde se att nånting var fel i ryggen, men hon kunde inte se vart problemet satt.
Läkaren: ja, men hon kanske inte visste om att du var gravid?
Jag: ööh jo, det var det första jag sa till henne och vi pratade en del om det, så JO, det visste hon.
Läkaren: Ja, men vi röntgar ju inte gravida så..
Jag: Nehe, aja, tack ska du ha.

Jävla cp-läkare.. usch, jag HATADE honom redan från första början, nästa gång ska jag se till att jag inte får honom iaf.. jag VÄGRAR.. Ska ringa till Barnmorskan idag och höra vad fan jag ska göra.. jag orkar inte ha ont i ryggen längre..

Anyway, idag verkar vara en bra dag, iaf för fredde.. han klarade teoriprovet imorse.. skönt!!!
jag mår typ inte bra och har världens huvudvärk.. men wtf.. life goes on..

Ha en bra dag!!


v.14

Japp, idag går jag in i vecka 14. Tiden går fort.
Jobbat idag och min ryggvärk blir bara värre och värre.. Vet inte vad jag gör snart.. Jag har så ont så att jag lovar nästan att något i ryggen är av eller iaf inte som det ska.. =/  Men fan va kallt det har blivit, jag håller på att frysa ihjäl.. Ska ta ett varmt bad nu tänkte jag, annars kommer jag att frysa fast här! brr. och det vill jag ju inte!

norrköping.

japp. igår var jag i norrköping, var utbildning om funktionsplagg med jobbet. Seeeg dag! Åkte hemifrån 06,00 och kom hem vid 20.. Men jag somnade innan 22 och sov till halv 8 så jag är utvilad och inte det minsta trött. Sitter och pumpar fetinghög musik och hoppas att dagen ska flyta på bra idag. Jobbar kort dag idag, 9,45-16 :) skööönt!!
Mjaa, vi får la se hur länge mitt goda humör håller i sig, troligtvis bara 15 minuter till för sen möter jag mange och han har en tendens att alltid irritera mig.. så vi får la se..

helgen + lite till

Lördags:
min kära syster kom och hämtade mig runt halv 1, åkte till freddes jobb för att plocka upp honom, väntade MINST 45-60 min, helt galet. Tills slut kom han iaf. då drog vi till barkarby och outlet. Babyland, titta lite på barnvagnar.. När vi har tittat i typ 45 min kanske frågar min syster om vi har hittat någon. Njaa, säger vi, det finns ju så många. För jag tänkte betala den isf säger hon.. Och efter mycket om och men så får det väl bli så då.. Men vi vet inte, först ska vi kolla på freddes morbrors vagn, den skulle kosta oss 1000:- och då har vi ju plötsligt massa pengar över till andra saker. Men det vore ju roligast att faktiskt ha en egen ny vagn. well. Sen kollade vi lite på Toys´r´us, Angelica och alex var med.. thats why :) Drog till babyproffsen i veddesta och sen hem. Bara softa på kvällen.

Söndags:
jag och fredde drog till Kista så vi var där prick när de öppnade klockan 10. Jag skulle köpa nya byxor. Fredde sa att han inte skulle köpa någonting alls.. haha.
Fredde hanlade en Fred Perry-tröja. haha, den gick på mer än det jag handlade för. Jag köpte 2 par byxor, 1 mascara, 1 foundation, 1 ögonskugga och sen vare nog inge mer. Njaae. okej, det 699:- kanske inte täckte allt, men det mesta iaf.

Måndags:
Sjukgymnasten på morgonen, hon visste inte exakt vad som var fel på min rygg, men hon kunde dock se att det var något som var fel i ländryggen.. hmmpf. jaja. Skulle köpa en pilatesboll. Men hon sa aldrig vad jag skulle göra med den? aja, det här blir nog jättebra. Efter sjukgymnasten vare jobb som gällde, efter jobbet så vare hemgång. Käkade risgrynsgröt till middag, sen gick vi upp till mange och emelie i typ 10-15 min.
Sen när vi kom hem tog jag en dusch och gick in och la mig i sängen, sen gjorde fredde samma sak. Och jag sov innan halv 11. SKÖÖNT! =)

Idag:
Idag är jag ledig, grymt skönt. Karin skulle komma och plocka upp mig vid 11, då ska vi hem till hennes päron och titta på en kattunge.. naaaaw.. sen ska vi käka lunch, mysigt! det var ett tag sen! =)

Magen:
Magen mår bra, är ff i vecka 13 (12+3), om den växer vet jag inte, svårt att säga nu, men det kommer med tiden!
och jag längtar nå fruktansvärt tills ultraljudet i november.. jag vill ha november NU!


v.13

Ja, nu är de mest kritiska veckorna över, med missfallsrisk osv. Skönt! Ledig i helgen, galet skönt, ska umgås med min syster och angelica och alex idag. =) Ingen aning om vad vi ska göra bara, men det får vi väl se.
Har växtvärk i magen och livmodern, inge skönt alls. Men då vet man att det växer iaf :) ååh, jag längtar tills magen börjar synas..tar nog ett litet tag.. men den som väntar på nåt gott...


sjukgymnast och sovmorgon.

Liten uppdatering:
Var hos farbror doktorn tidigt i tisdagsmorse för jag har så grymt ont i ryggen, precis vid bäckenet. Känns precis som ryggen ska gå av och med tanke på att jag inte är så långt gången så finns ju risken att det blir ännu värre sen och det oroar mig litegrann. Men iaf, läkaren tyckte iaf att jag skulle gå till en sjukgymnast så han skrev en remiss och jag ska dit på måndag innan jag börjar jobba.
Efter läkarbesöket så gick jag hem och softade ett tag, sen åkte jag, emelie och kevin till barkarby. Kollade lite på Rusta, babyland, lindex och sen gick vi till IKEA, käkade köttbullar och potatis..Det är fan gott alltså..

Gick runt lite, sen har de ju börjat med julen och jag vägrade gå ut utan att köpa något juligt.. så det blev lite julgranskulor.. :D mysigt!! ååh, jag längtar verkligen till julen..mysigt med massa ljus och röda saker och förhoppningsvis lite snö..

Igårkväll var jag, fredde och adde hemma hos mikke på jobbet.. Käkade chips och kolla på fotboll och snacka lite skit. schysst ju :D Idag är det lite sovmorgon och snart ska jag åka och jobba. I helgen är det tänkt som så att jag ska träffa min syster på lördag (vet inte när vi träffades sist, i somras nångång?) och på söndag tänkte jag och fredde dra till kista..

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir ren och fräsch! Puss och kram