v.19

Vecka 19 går jag in i idag !
Kände av bebben igår också, en liten minispark mot handen när jag satt här :) mysigt!
Imorrn har vi öppet till 21 och det suger rejält! =/ Orka?

well, annars händer inte så mycket tyvärr! =/
JO FÖR FAN!
Jag och fredde har varit tillsammans i 5½ år idag :D wiiho för oss!

V.19

Så ser kaggen ut nu förresten.. :P


Ultraljud

image11

Jo här är vårat underverk! Det bästa vi någonsin har gjort!
Sprattlande litegrann när Barnmorskan ville visa dig för oss, sen på kvällen var
h*n nog förbannad, för jag hade ont i magen och kände jättemycket rörelser där inifrån.

Blev flyttad också från den 19/4-08 till 30/4-08.
Så nu har jag fått backa tillbaks till vecka 17 (16+6).

Men jag och fredde ska göra ett köns-ul och spela in det på dvd i vecka 24 nångång.
Så då får vi se bebbe igen! Åh, vad vi längtar efter dig!


mamma och pappa älskar dig!

v.19

Ja, nu är vi snart halvvägs, det har gått fort, men jag antar att den senare delen av graviditeten inte kommer gå lika fort! Jag har känt bebisen sparka där inne, det var några kvällar sen när jag och fredde skulle sova, så kände jag två stycken "buffar" efter varandra :) myys!

Igår fyllde freddes syster 18. Vi var där och grattade och käkade mat, berättade även för freddes farmor och ena faster att det kommer bli en till i släkten. De blev jätteglada =) haha.
Idag ere personalfest, vi ska åka till ett ställe och ha sumobrottning med såna där dräkter och grejer sen var det nå andra roliga saker. Sen blire thaikäk!
Imorrn är det sova-ut och städa som gäller här hemma, tråkigt, men det måste göras! Och på måndag är det ultraljud :D längtar som en toook!

=)

Har inte ont längre, varken när jag går, står, sitter eller kissar. Mycket skönt!
Idag är det 1 vecka kvar tills ultraljudet, ååh, mysigt! :) Träffa bebbe igen =)
Jag fick ju träffa bebbe i fredagsnatt, men fredde har inte träffat bebbe än.

idag ere jobb som gäller, börjar 13. Ska åka 12 och borde duscha och käka frukost typ NU!
Så det gör jag!

ha det!

Gyn-akuten

Jag, min mamma och fredde tillbringade hela kvällen och natten på KS gyn-akut. Hade grymt ont i magen och speciellt när jag kissade, var tvungen att trycka in hela magen när jag skulle kissa annars kunde jag inte kissa överhuvudtaget.. Vi kom in 19.30 och ja, klockan 05 var vi hemma. Läkaren kunde inte säga varför jag hade ont, men hon såg att jag hade för mycket vita blodkroppar i blodet så jag fick antibiotika mot urinvägsinfektion. Ska käkade det i 5 dgr. Nåväl, fick se bebbe! :D bebbe mådde bra och vinkade till mig när ultraljudet gjordes.. mys! :D

Jag kan säga att jag just då var världens lyckligaste! :)

Nu ska jag åka och jobba, fick sovmorgon eftersom jag kom hem så sent inatt! :)

Går in i vecka 18 idag förresten och det är 9 dagar kvar tills Rutin-ultraljudet! :D

v.17

I fredags fick jag ledigt och följde med pappa, min syster, angelica och alex upp till Kolsva, för att hälsa på min farmor. Kul att vi åkte upp, det var längesen min syster var där. =) Kul att träffa farmor också! :)

Igår åkte jag, fredde och mamma till babyland i barkarby för att hämta ut vår spjälsäng och madrassen till spjälsängen. =) myys! Har inte packat upp den än och antar att vi inte kommer göra det på ett tag heller. Men fin e den iaf! :) Sen åkte vi till Coopan och handlade mat och så :)

Idag åkte vi hem till mamma och pappa, Pappa fyller år imorgon så vi käkade tårta och lussebullar :D *muums*
Han fick present och så och sen åkte vi hem till freddes föräldrar, käkade middag och så.. smarrigt, sen åkte vi hem och jag har precis tagit ett varmt bad, fan svinkallt ute! *brr*

Imorgon ska jag till barnmorskan för att kolla mitt sockervärde.. Hoppas att jag inte har åkt på diabetes.. Det återstår och se. Ska vara där så jääääkla tidigt bara. 07.45 ska jag vara där =/ Bläää! Börjar inte förrän 13 sen, så det blir till att åka till BM och sen hem för att sen åka till jobbet.

Vet inte om jag drömde eller om jag kände bebisen på riktigt inatt. Kändes precis som att något fladdrade till 5 cm ifrån naveln åt vänster sida och jag sa till fredde att känna och han kände också, men imorse när jag frågade så sa han att han inte alls hade känt på min mage.. Så jag vet i fan om jag har drömt alltihop eller om jag har känt något.. haha..

Sonja Aldén - Vila tryggt
Min favvolåt just nu! :D


Vecka 17 har jag gått in i nu förresten och imorgon är det 2 veckor kvar tills Rutin-ultraljudet! :) ååååh, jag lääängtar!